fit devojka

7 saveta za kako ostati fit na odmoru

Nemojte da dozvolite da vam odmor pokvari planove i utiče na dijetu! Pročitajte kako ostati fit na odmoru uz ovih 7 oprobanih saveta.
cimet

Cimet dijeta za mršavljenje – iskustva, rezultati i recepti

Pročitajte koji sastojci cimeta pomažu sagorevanje masnih naslaga i da li cimet dijeta za mršavljenje daje rezultate. Ovo su iskustva cimet dijete.
slomljena jaja

Brza dijeta sa jajima – iskustva, prednosti i mane

Pitali ste nas kako funkcioniše brza dijeta sa jajima. Pročitajte sve što treba da znate o dijeti sa jajima za mršavljenje.
dijeta po krvnim grupama

Dijeta po krvnim grupama – šta je i iskustva

Dijeta po krvnim grupama - pročitajte detaljno šta smete da jedete, šta je relativno dozvoljeno da jedete, a šta nikako ne smete da jedete.
limun dijeta

Limun dijeta: da li je moguće za 14 dana izgubiti 10...

Limun dijeta je postala popularna kada se pročulo da je drži pevačica Bijons. Pročitajte koje su prednosti, i opasnosti koje donosi dijeta sa limunom.
mediteranska dijeta paradajz pasta luk

Mediteranska dijeta za mršavljenje – jelovnik i iskustva

Saznajte šta je mediteranska dijeta, od čega se sastoji jelovnik, šta je najvažniji aspekt ove dijete, iskustva mediteranske dijete, kao i prednosti i mane.

Zbog čega je obrok nakon treninga toliko bitan? 3 koraka do...

Sigurno vam se već desilo da puno trenirate  I uložili ste puno truda u svoje vežbe, ali ipak niste zadovoljni svojim svojim izgledom I...
medicinska dijeta

Šta je medicinska dijeta – jelovnik, prednosti i mane

Saznajte šta je medicinska dijeta, od čega se sastoji jelovnik, šta je najvažniji aspekt ove dijete, iskustva medicinske dijete, kao i prednosti i mane.
burger i krompir

Uspešno rešenje za problem ,,Šta jesti za ručak na poslu?”

Postoji jednostavan način da odgovorite na večito pitanje - šta jesti za ručak na poslu? Saznajte kako da se zdravije hranite na poslu.
kupus dijeta

Kupus dijeta – iskustva, brzo gubljenje kilograma, prednosti i mane

Saznajte šta je Kupus dijeta - iskukstva, kako funkcioniše Kupus dijeta, koliko se kilograma gubi, jelovnik Kupus dijete i nedostatke.

Najnoviji tekstovi