Smart Fit koncept: Tvoj plan treninga i ishrane

Posude

smart-fit-posude-za -shranu (1)„Pametne“ posude su tajna tvog uspešnog rezultata. Raspoređene su u 4 boje. Svaka boja (roze, žuta, plava i zelena) predstavlja jednu grupu namirnica. Brojanje kalorija, gladovanje ili odricanje od hrane je prošlost. Sve što stane u posudu, možeš da pojedeš. Nećeš uneti više kalorija nego što ti je potrebno zbog pravilno raspoređenog broja posuda u toku dana. Broj posuda određuješ pomoću priručnika koji je u sklopu tvog programa.

Priručnik

Tvoj lični vodič kroz program. Spisak namirnica u okviru grupa, hidriranje tela, saveti, shopping lista za namirnice, vodič za obroke van tvoje kuhinje samo su deo tvog priručika. Na 44 strane, slikovito i jasno je objašnjen plan ishrane, a uz to dobijaš plan treninga i karticu za pristup online treninzima. Kako bi olakšali početak programa, pripremili smo i predlog menija za 7 dana i recepte za pripremu obroka. Ubrzo ćeš naučiti šta znači izbalansirana ishrana koja je prilagođena tvojim potrebama.

Unos namirnica = raspored posuda

Ti ne brojiš kalorije, ti brojiš posude. Broj posuda u tvom planu ishrane zavisi od tvojih parametara. Postoje 2 tipa korisnika. TIP 1 – želim pravilno da se hranim, očistim organizam i zategnem telo i TIP 2 – želim da skinem kilograme i oblikujem telo. U priručniku dobijaš instrukcije na koji način da odrediš svoj dnevni unos nutrijenata na osnovu svog bazalnog metabolizma i rasporediš broj posuda u toku dana.

Online treninzi

Na stranici „Moj nalog“ pristupaš treninzima na osnovu paketa koji izabereš. Treninzi su funkcionalni i traju 15 i 30 min u zavisnosti da li je usmeren na jednu grupu mišića ili kardio za celo telo. Razlika u programima je da li izabereš pristup za 30 dana (Start Up) sa osnovnim paketom treninga, ili 90 dana (Total Slim) sa proširenim paketom treninga sa više od 15 različitih video materijala. Možeš trenirati kod kuće, ili bilo gde, budući da su ti dostupni na jedan klik.

Zašto Smart Fit koncept funkcioniše?

Tvoje oči neće biti gladne, jer je tvoj stomak sit. Zvuči neverovatno zar ne? Možeš da jedeš šta voliš a da se osećaš dobro i mršaviš. Ako si vegan, vegetarijanac, alergičan na određenu hranu i jednostavno ne konzumiraš neku namirnicu , jednostavno možeš izabrati drugu namirnicu u okviru grupe a da ostvariš isti rezultat. Ukoliko želiš da se uveriš u kvalitet, pogledaj transformacije naših korisnika, a nudimo ti mogućnost da zaviriš u deo Smart Fit koncepta i dobiješ 72h pristup treninzima koje kreira i vodi prof. sporta i tvoj Smart Fit trener Lily.

Besplatno probaj Smart Fit trening

Treniraj sa Lily i uveri se u kvalitet Smart Fit koncepta

Zaviri u Smart Fit koncept i otkrij našu tajnu: Kako biti fit, a sit! Besplatno napravi probni nalog* i odmah pristupi uvodnom Smart Fit treningu. Sa nama treniraj pametno, a ne naporno.
*nalog važi 72h od trenutka aktivacije